Cuisinier

CUISINIER(ÈRE)




  Permanent – 40 heures/semaine




Résidence VÜ – Ville Sherbrooke



Travailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,
à un environnement de travail stimulant et à une équipe respectueuse.




DÉTAILS DU POSTE :



Poste à temps plein  de jour/soir ;

Horaire de  9h à 19h, une (1) fin de semaine sur deux (2) ;


Prime de 4%.



CE QUE NOUS VOUS OFFRONS :



Augmentation de salaire  annuelle;

Programme d’assurances collectives incluant assurance santé, soins paramédicaux et assurances voyages*;

Repas gratuits;

Programme d'aide aux employés;

Des outils performants pour vous accompagner dans l’exercice de votre métier;

Prime pour embauche d’un collègue (référencement).

* Le programme d’assurances collectives est accessible aux employés permanents détenant un contrat de 20h et plus par semaine.


 


VOTRE PROFIL :



Formation culinaire reconnue;

Expérience d’un (1) an dans un poste similaire.



VOTRE MISSION :


Participer à la production des repas; 

Assurer la propreté des installations; 

Assister au service des repas et s’assurer de la qualité des produits. 

 

#EMB1



Apply on this job

Sherbrooke, QC J1J 0A9, Canada

Apply on this job

Related job offers

Manager, restaurant

Education: No degree, certificate or diploma Experience: 3 years to less than 5 years Asset languagesSpanish; CastilianTasksEnsure health and safety regulations are followedAddress customers' complaints or concernsPlan, organize, direct, control...

Fishmonger - retail

Education: No degree, certificate or diploma Experience: Experience an asset TasksWrap and package prepared meatsClean and prepare fish and shellfishSell meats to customersCut fish into steaks and filletsPrepare special ordersPrepare special...

Saint-Sauveur

Restaurant manager

Work Term: Permanent Work Language: English Hours: 40 hours per week Education: Other trades certificate or diploma Experience: 1 year to less than 2 years or equivalent experienceWork settingUrban areaBudgetary responsibility0 -...

Dollard-des-Ormeaux

Assistant cook

Education: Secondary (high) school graduation certificate Experience: 1 year to less than 2 years Work settingRestaurantTasksDetermine the size of food portions and costsPlan menus and estimate food requirements for their realizationRequisition...

Dollard-des-Ormeaux

Retail meat cutter

Education: Secondary (high) school graduation certificate Experience: 1 year to less than 2 years Work site environmentOdoursWork settingButcher shopTasksClean meats to prepare for processing or cuttingCut, trim and prepare standard cuts of...

Montréal

Corporate chef

Education: Other trades certificate or diploma Experience: 1 year to less than 2 years Work Term: Permanent Work Language: French Hours: 40 hours per week

Brossard