This job offer is no longer available

Executive sous-chef

  • Durée de l'emploi: Saisonnier
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
  • Education:
  • Expérience:

Education

  • Other trades certificate or diploma
  • or equivalent experience

Work site environment

  • Noisy
  • Odours
  • Hot
  • Cold/refrigerated

Work setting

  • Formal dining room
  • Room and board provided
  • Hotel, motel, resort

Ranks of chefs

  • Sous-chef

Tasks

  • Prepare and cook complete meals and specialty foods for events such as banquets
  • Supervise cooks and other kitchen staff
  • Prepare and cook meals or specialty foods
  • Prepare dishes for customers with food allergies or intolerances
  • Train staff in preparation, cooking and handling of food

Supervision

  • 3-4 people

Certificates, licences, memberships, and courses 

  • Cook Trade Certification
  • Safe Food Handling certificate
  • Workplace Hazardous Materials Information System (WHMIS) Certificate

Cuisine specialties

  • French
  • Canadian
  • Gluten-free
  • Vegan

Food specialties

  • Fish and seafood
  • Meat, poultry and game
  • Stocks, soups and sauces
  • Vegetables, fruits, nuts and mushrooms

Security and safety

  • Criminal record check

Work conditions and physical capabilities

  • Fast-paced environment
  • Work under pressure
  • Tight deadlines
  • Handling heavy loads
  • Attention to detail
  • Standing for extended periods

Personal suitability

  • Leadership
  • Dependability
  • Efficient interpersonal skills
  • Excellent oral communication
  • Initiative
  • Organized
  • Reliability
  • Team player

Experience

  • 5 years or more

Health benefits

  • Dental plan
  • Disability benefits
  • Health care plan
  • Paramedical services coverage
  • Vision care benefits

Financial benefits

  • Life insurance
  • Registered Retirement Savings Plan (RRSP)

Other benefits

  • Free parking available
  • On-site housing options
  • Travel insurance
  • Wellness program

Tadoussac, QC G0T 2A0, Canada
$1,040.00 to $1,120.00 per week


Related job offers

Aide technique aux loisirs et préposé à l'entretien ménager remplaçant

Description de l'entrepriseVille de Sainte-Marguerite-du-lac-MassonDescription de l’offre d’emploiSainte-Marguerite-du-Lac-Masson, une municipalité qui vous bercera par la douceur de ses lacs et le dynamisme des projets à réaliser, est présentement...

Sainte-Marguerite-du-Lac-Masson
$20.50 to $22.87 per hour

Cuisinier/cuisinière

Description de l'entrepriseLe Pavillon Léa-Rose Inc. est une résidence privée accueillante dédiée au bien-être des personnes âgées en perte d’autonomie. Situé à Saint-Lazare-de-Bellechasse, notre établissement a pour mission de fournir un...

Saint-Lazare-de-Bellechasse
$20.00 to $24.00 per hour

Sous-chef(fe) créatif(ve) et performant(e)

Description de l’offre d’emploiSous l’autorité de la Direction et du Chef, le/la Sous-Chef(fe) assiste le gestionnaire dans toutes ses missions. Il diffuse l’image que les Mordus veulent véhiculer par son attitude exemplaire, sa gentillesse, son...

Québec
$24.00 to $26.00 per hour

Cuisinier/cuisinière

Description de l'entreprisePOUR DÉPANNEUR DE QUARTIER À TROIS-RIVIÈRESDescription de l’offre d’emploiPréparations de repas maison.Cuisine sur place10 heures par semaine selon disponibilitéRespet des consignes d'hygiène et menus de...

Trois-Rivières
$17.50 per hour

Chef cuisinier/chef cuisinière d'entreprise

Description de l'entrepriseCafé Corinne est un établissement de restauration rapide situé au cœur du complexe de bureaux de Beneva, au 2525 boulevard Laurier à Québec. Accessible directement de trois bâtiments sans avoir à sortir à l’extérieur, le...

Québec
$25.00 to $30.00 per hour

Cuisinier/cuisinière

Description de l'entrepriseCafé Corinne est un établissement de restauration rapide situé au cœur du complexe de bureaux de Beneva, au 2525 boulevard Laurier à Québec. Accessible directement de trois bâtiments sans avoir à sortir à l’extérieur, le...

Québec
$22.00 to $26.00 per hour