This job offer is no longer available

Executive sous-chef

  • Durée de l'emploi: Saisonnier
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
  • Education:
  • Expérience:

Education

  • Other trades certificate or diploma
  • or equivalent experience

Work site environment

  • Noisy
  • Odours
  • Hot
  • Cold/refrigerated

Work setting

  • Formal dining room
  • Room and board provided
  • Hotel, motel, resort

Ranks of chefs

  • Sous-chef

Tasks

  • Prepare and cook complete meals and specialty foods for events such as banquets
  • Supervise cooks and other kitchen staff
  • Prepare and cook meals or specialty foods
  • Prepare dishes for customers with food allergies or intolerances
  • Train staff in preparation, cooking and handling of food

Supervision

  • 3-4 people

Certificates, licences, memberships, and courses 

  • Cook Trade Certification
  • Safe Food Handling certificate
  • Workplace Hazardous Materials Information System (WHMIS) Certificate

Cuisine specialties

  • French
  • Canadian
  • Gluten-free
  • Vegan

Food specialties

  • Fish and seafood
  • Meat, poultry and game
  • Stocks, soups and sauces
  • Vegetables, fruits, nuts and mushrooms

Security and safety

  • Criminal record check

Work conditions and physical capabilities

  • Fast-paced environment
  • Work under pressure
  • Tight deadlines
  • Handling heavy loads
  • Attention to detail
  • Standing for extended periods

Personal suitability

  • Leadership
  • Dependability
  • Efficient interpersonal skills
  • Excellent oral communication
  • Initiative
  • Organized
  • Reliability
  • Team player

Experience

  • 5 years or more

Health benefits

  • Dental plan
  • Disability benefits
  • Health care plan
  • Paramedical services coverage
  • Vision care benefits

Financial benefits

  • Life insurance
  • Registered Retirement Savings Plan (RRSP)

Other benefits

  • Free parking available
  • On-site housing options
  • Travel insurance
  • Wellness program

Tadoussac, QC G0T 2A0, Canada
$1,040.00 to $1,120.00 per week


Related job offers

Sous-Chef

SOUS-CHEF     Temporaire – 48 heures/2 semainesRésidence Les Promenades du Parc – Longueuil Travailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,à un environnement de travail stimulant et à ...

Longueuil

Serveur euse

SERVEUR(EUSE)   Permanent – 34 heures/ 2 semainesRésidence Les Promenades du Parc – Longueuil Travailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,à un environnement de travail stimulant et...

Longueuil

Chef de service - Alimentaire - Banque de candidatures (Region de Montreal)

CHEF DE SERVICE ALIMENTATIONNous sommes disponible pour discuter avec des professionnels du secteur alimentaire souhaitant rejoindre une résidence pour aînés (RPA).Si vous avez de l’expérience en restauration ou en service alimentaire et souhaitez...

Montréal

Responsable de salle à manger

RESPONSABLE DE SALLE À MANGER    Permanent – 37,5 heures/semaine Résidence Le 22 – Ville MontréalTravailler au  Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs ...

Montréal

Aide-cuisinier/aide-cuisinière

Description de l'entrepriseFouquet Morel s’engage à offrir des produits de qualité supérieure aux gens en combinant un service à la clientèle, personnalisé, unique et en offrant également des produits les plus frais qu’ils soient afin de faciliter...

Trois-Rivières
$16.50 per hour

Baker - Full Time

Position Title: Baker - Full Time Position Type: Permanent Requisition ID: 43515 Banner: Metro Employment Type: Full-Time Location: 1244 Commissioners Rd. W London Shifts: Days, Evenings, Weekends Be in the action and help make the difference when...

London