This job offer is no longer available

Executive sous-chef

  • Durée de l'emploi: Saisonnier
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
  • Education:
  • Expérience:

Education

  • Other trades certificate or diploma
  • or equivalent experience

Work site environment

  • Noisy
  • Odours
  • Hot
  • Cold/refrigerated

Work setting

  • Formal dining room
  • Room and board provided
  • Hotel, motel, resort

Ranks of chefs

  • Sous-chef

Tasks

  • Prepare and cook complete meals and specialty foods for events such as banquets
  • Supervise cooks and other kitchen staff
  • Prepare and cook meals or specialty foods
  • Prepare dishes for customers with food allergies or intolerances
  • Train staff in preparation, cooking and handling of food

Supervision

  • 3-4 people

Certificates, licences, memberships, and courses 

  • Cook Trade Certification
  • Safe Food Handling certificate
  • Workplace Hazardous Materials Information System (WHMIS) Certificate

Cuisine specialties

  • French
  • Canadian
  • Gluten-free
  • Vegan

Food specialties

  • Fish and seafood
  • Meat, poultry and game
  • Stocks, soups and sauces
  • Vegetables, fruits, nuts and mushrooms

Security and safety

  • Criminal record check

Work conditions and physical capabilities

  • Fast-paced environment
  • Work under pressure
  • Tight deadlines
  • Handling heavy loads
  • Attention to detail
  • Standing for extended periods

Personal suitability

  • Leadership
  • Dependability
  • Efficient interpersonal skills
  • Excellent oral communication
  • Initiative
  • Organized
  • Reliability
  • Team player

Experience

  • 5 years or more

Health benefits

  • Dental plan
  • Disability benefits
  • Health care plan
  • Paramedical services coverage
  • Vision care benefits

Financial benefits

  • Life insurance
  • Registered Retirement Savings Plan (RRSP)

Other benefits

  • Free parking available
  • On-site housing options
  • Travel insurance
  • Wellness program

Tadoussac, QC G0T 2A0, Canada
$1,040.00 to $1,120.00 per week


Related job offers

Aide-général

AIDE-GÉNÉRAL(E)   Occasionnel Résidence Lilo – Ville Île-PerrotTravailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,à un environnement de travail stimulant et à une équipe respectueuse.  DÉTAILS DU...

L'Île-Perrot

Cuisinier.ère

CUISINIER(ÈRE)   Permanent – 37.5 heures/semaine Résidence IVVI – Ville LavalTravailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,à un environnement de travail stimulant et à une équipe...

Boucher / bouchère

Description de l'entrepriseMarché Provisions, c’est votre épicerie de quartier au cœur de Montcalm ! Sur la rue Cartier, nous vous accueillons dans une ambiance chaleureuse avec tout ce qu’il faut pour bien manger : produits d’épicerie, viandes...

Québec
$22.00 to $26.00 per hour

Aide-boucher / aide-bouchère

Description de l'entrepriseMarché Provisions, c’est votre épicerie de quartier au cœur de Montcalm ! Sur la rue Cartier, nous vous accueillons dans une ambiance chaleureuse avec tout ce qu’il faut pour bien manger : produits d’épicerie, viandes...

Québec
$17.00 per hour

Pizza Clerk - Part-Time (32 to 40 hours/week) / Commis pizza - temps partiel (32 à 40 hres / semaine)

Titre du poste : Commis pizza - temps partiel (32 à 40 hres / semaine) Type de poste : Permanent Numéro de la demande : 44249 Bannière : Metro Statut : temps partiel Alimentation André Fortin Inc. - Metro Plus Alma Lieu: 370 Avenue Bégin, Alma, QC,...

Baker - Full Time

Position Title: Baker - Full Time Position Type: Permanent Requisition ID: 43515 Banner: Metro Employment Type: Full-Time Location: 1244 Commissioners Rd. W London Shifts: Days, Evenings, Weekends Be in the action and help make the difference when...

London