This job offer is no longer available

Sommelier

  • Education: College/CEGEP
  • Experience: 1 year to less than 2 years
  • or equivalent experience

Tasks

  • Must be of legal age to mix and serve alcoholic beverages
  • Prepare and serve specialty food at customers' tables
  • Present bills to customers and accept payment in cash, credit or debit cards, travellers cheques or room billings
  • Describe menu items including daily specials for customers
  • Enforce provincial/territorial liquor legislation and regulations
  • Advise on menu selections
  • Clear and clean tables, trays and chairs
  • Describe and advise on wine selection
  • Greet patrons, present menus, make recommendations and answer questions regarding food and beverages
  • Perform sensory evaluation of wines

Supervision

  • No supervision responsibility

Work conditions and physical capabilities

  • Standing for extended periods

Own tools/equipment

  • Uniform

Personal suitability

  • Client focus
  • Efficient interpersonal skills
  • Excellent oral communication
  • Initiative
  • Reliability
  • Team player

Screening questions

  • Are you currently legally able to work in Canada?
  • Are you willing to relocate for this position?
  • Do you have previous experience in this field of employment?

Government programs

  • Recognized employer

Health benefits

  • Disability benefits
  • Health care plan

Financial benefits

  • As per collective agreement
  • Gratuities

Other benefits

  • Free parking available
  • On-site amenities
  • On-site housing options
  • On-site recreation and activities
  • Team building opportunities
  • Parking available
  • Wellness program
  • Work Term: Permanent
  • Work Language: French
  • Hours: 40 hours per week

Baie-Saint-Paul, QC G3Z 0G2, Canada
$13.30 per hour


Related job offers

Aide-général

AIDE-GÉNÉRAL(E)   Permanent – 40 heures/semaine Résidence L'Image d'Outremont  – Montréal ...

Montréal

Serveur euse

SERVEUR(EUSE)    Permanent – 28 à 32heures/semaine Résidence Margo – Ville Lévis ...

Cuisinier

CUISINIER(ÈRE)   Temporaire – 35 heures/semaine Résidence Le Savignon–...

Commis à la boulangerie

Description de l'entrepriseQue ce soit sur le plancher, dans les entrepôts ou dans les bureaux, nous sommes toujours à la recherche de personnes passionnées comme nous !Pasquier est un leader dans le domaine de l'alimentation. Chacun des membres de...

Rôtisseur(se)

Description de l'entrepriseQue ce soit sur le plancher, dans les entrepôts ou dans les bureaux, nous sommes toujours à la recherche de personnes passionnées comme nous !Pasquier est un leader dans le domaine de l'alimentation. Chacun des membres de...

Cuisinier/cuisinière de repas-minute

Description de l'entrepriseLe Restaurant DIXIE LEE  fut la première bannière à s'installer à Port-Cartier en 1976Restauration RapideSpécialisé dans le Poulet FritPizzaFruit de MerDescription de l’offre d’emploiVoici les tâches et activités...

Port-Cartier
$18.50 per hour