Shift manager - fast food restaurant

  • Durée de l'emploi: Permanent
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
  • Education:
  • Expérience:

Education

  • No degree, certificate or diploma

Work site environment

  • Odours

Work setting

  • On-site customer service
  • Fast food outlet or concession
  • Restaurant

Tasks

  • Establish methods to meet work schedules
  • Supervise and co-ordinate activities of staff who prepare and portion food
  • Train staff in job duties, sanitation and safety procedures
  • Estimate ingredient and supplies required for meal preparation
  • Ensure that food and service meet quality control standards
  • Address customers' complaints or concerns
  • Maintain records of stock, repairs, sales and wastage
  • Supervise and check assembly of trays
  • Establish work schedules

Certificates, licences, memberships, and courses 

  • First Aid Certificate
  • Food Safety Certificate

Work conditions and physical capabilities

  • Fast-paced environment
  • Standing for extended periods
  • Walking

Own tools/equipment

  • Uniform

Personal suitability

  • Client focus
  • Efficient interpersonal skills
  • Excellent oral communication
  • Team player
  • Initiative
  • Dependability

Experience

  • Experience an asset

Financial benefits

  • Bonus
  • Night shift premium

Other benefits

  • Free parking available
  • Learning/training paid by employer
  • On-site recreation and activities
  • Other benefits
  • Team building opportunities
  • Parking available

Support for persons with disabilities

  • Provides awareness training to employees to create a welcoming work environment for persons with disabilities

Support for newcomers and refugees

  • Does not require Canadian work experience

Support for youths

  • Offers on-the-job training tailored to youth

Support for Veterans

  • Provides awareness training to employees to create a welcoming work environment for Veterans

Support for Indigenous people

  • Provides cultural competency training and/or awareness training to all employees to create a welcoming work environment for Indigenous workers

Support for mature workers

  • Applies hiring policies that discourage age discrimination

Supports for visible minorities

  • Applies hiring policies that discourage discrimination against members of visible minorities (for example: anonymizing the hiring process, etc.)
Apply on this job

Sherbrooke, QC, Quebec, Canada
$16.60 per hour

Apply on this job

Related job offers

Serveur/serveuse

Description de l’offre d’emploiLe Steak House Pont-Rouge agrandit son équipe de service, en raison de l'augmentation de l'achalandage.Voici les tâches que tu auras à faire :Assurez un service aux tables complet de l'accueil des clients jusqu'à la...

Pont-Rouge
$13.50 to $15.00 per hour

Manager, restaurant

Education: Expérience: EducationSecondary (high) school graduation certificate or equivalent experienceTasksMonitor staff performance Plan and organize daily operationsRecruit staffSet staff work schedulesSupervise staffTrain staffConduct...

Trois-Rivières
$50,000.00 per year

Cuisinier/cuisinière

Description de l'entrepriseOpérant depuis 2014, L'Auberge Château Lamontagne fait vivre une expérience nature et gourmande hors du commun à ses clients. Que ce soit pour la table, l’hébergement, la découverte, le plein‑air, la chasse ou la pêche,...

Sainte-Anne-des-Monts
$20.00 to $22.00 per hour

Préposé au remplacement - transformation des aliments et boissons (a. lassonde inc.)

Description de l’offre d’emploiPrincipales fonctions: Effectuer les remplacements de pauses et repas sur différentes lignes de production; Travailler au classage; Compléter les rapports de production; Effectuer des travaux d’entretien général...

Préposé/préposée à l'entretien ménager - ae

Description de l'entrepriseLe CIUSSS MCQ, créé au 1er avril 2015, est issu des 12 établissements publics de santé et de services sociaux de cette région sociosanitaire.Il a la responsabilité d’assurer une intégration des soins et services offerts à...

Cuisinier/cuisinière responsable d'institution

Description de l'entrepriseNuméro de permis de la CNESST : AP-2000075 Service aux entreprises en personnel de soutienDescription de l’offre d’emploiCuisiner et effectuer préparation et recettes déjà établies pour banquets.Les temps changent et GER...

Québec
$26.00 to $28.00 per hour