Restaurant manager

  • Work Term: Permanent
  • Work Language: Bilingual
  • Hours: 40 hours per week
  • Education: College/CEGEP
  • Experience: 3 years to less than 5 years
  • or equivalent experience

Tasks

  • Analyze budget to boost and maintain the restaurant's profits
  • Evaluate daily operations
  • Monitor revenues to determine labour cost
  • Monitor staff performance
  • Plan and organize daily operations
  • Recruit staff
  • Set staff work schedules
  • Supervise staff
  • Train staff
  • Conduct performance reviews
  • Cost products and services
  • Enforce provincial/territorial liquor legislation and regulations
  • Ensure health and safety regulations are followed
  • Address customers' complaints or concerns
  • Provide customer service
  • Manage events
  • Train staff in job duties, sanitation and safety procedures
  • Prepare budget and cost estimates
  • Maintain records of stock, repairs, sales and wastage
  • Establish methods to meet work schedules
  • Establish work schedules

Screening questions

  • Are you currently legally able to work in Canada?
  • Are you willing to relocate for this position?
  • Do you have previous experience in this field of employment?

Health benefits

  • Dental plan
  • Disability benefits
  • Health care plan
  • Paramedical services coverage
  • Vision care benefits

Financial benefits

  • Group insurance benefits
  • Life insurance
  • Pension plan
  • Registered Retirement Savings Plan (RRSP)

Long term benefits

  • Long-term care insurance

Other benefits

  • Free parking available
  • On-site housing options
  • On-site recreation and activities
  • Other benefits
  • Team building opportunities
  • Wellness program

Support for persons with disabilities

  • Provides physical accessibility accommodations (for example: ramps, elevators, etc.)

Support for newcomers and refugees

  • Does not require Canadian work experience
Apply on this job

La Malbaie, QC G5A 1X7, Canada
$57,000.00 per year

Apply on this job

Related job offers

Sous-Chef- Gastronomie & Hôtellerie de luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : selon expérience Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client, prestigieux...

Directeur de salle à manger/ Restaurant reconnu & à fort achalandage - Rive Sud (AP)

Lieu : Granby Statut : Temps plein, Permanent Horaire : Soirs, week-ends et jours fériés Notre client, un restaurant renommé situé au cœur de Granby, réputé pour offrir une expérience culinaire authentique et raffinée recherche un(e) Gérant(e) de...

Chef.fe de cuisine – Brasserie haut de gamme | Montréal (AP)

Mode : Présentiel Horaire : 50-55h/semaine flexible Statut : Permanent   Lieu : Centre-ville Montréal Salaire : 80$k (+bonus) Tu es reconnu.e pour ton leadership en cuisine, ton efficacité opérationnelle et ton amour des produits bien travaillés ?...

Agent·e de Réception – Hôtellerie de Luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : 23$/h-25$/h Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client, prestigieux hôtel 5...

Maître d’Hôtel – Hôtellerie de Luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : 60 000$ - 75 000$ + pourboires Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client,...

Bakery Assistant Manager

Titre du poste : Assistant·e gérant·e boulangerie Type de poste : Permanent Numéro de la demande : 43902 Bannière : Metro Statut : temps plein Alimentation André Fortin Inc. - Metro Delisle Lieu: 2892 Avenue du Pont Nord, Alma, QC, G8E 1R5 Nombre...

Alma
$16.10 per hour