La Cuisine centrale Piazzetta est une usine de production pour les restaurants Piazzetta. Il y est préparé et produit la grande majorité des aliments transformés et offerts dans les 20 établissements.
Besoin d'un pâtissier ou pâtissière pour la production des desserts pour les 19 restaurants Piazzetta. Recettes déjà établies, ne reste qu'à produire en grande quantité. Déjà une pâtissière en place. Il faut être en mesure de faire les programmes pour les productions de semaine en semaine et de voir à l'approvisionnement des denrées pour la production.
SOUS-CHEF Permanent – 37.5 heures/semaine Résidence Le 22 – MontréalTravailler au Groupe Maurice, c’est se coller à des valeurs humaines,à un environnement de travail stimulant et à une équipe...
Education: No degree, certificate or diploma Experience: Will train Financial benefitsGratuitiesOther benefitsFree parking availableOn-site amenitiesOn-site housing options Work Term: Permanent Work Language: French Hours: 30 to 40 hours per week
Education: No degree, certificate or diploma Experience: Will train SupervisionCook (general)Other benefitsOn-site housing optionsParking available Work Term: Temporary Work Language: French Hours: 35 to 40 hours per week
Education: College/CEGEP Experience: 2 years to less than 3 years or equivalent experienceWork settingStaff accommodation providedHotel, motel, resortTasksRegister arriving guests and assign roomsProcess group arrivals and departuresProvide...
Work Term: Seasonal Work Language: French Hours: 40 hours per week Education: Other trades certificate or diploma Experience: 5 years or more or equivalent experienceWork site environmentNoisyOdoursHotCold/refrigeratedWork settingFormal dining...