This job offer is no longer available

Manager, restaurant

  • Durée de l'emploi: Permanent
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
  • Education:
  • Expérience:

Education

Other trades certificate or diploma

Work setting

Urban area

Tasks

Evaluate daily operations Monitor revenues to determine labour cost Monitor staff performance Plan and organize daily operationsRecruit staffSet staff work schedulesSupervise staffTrain staffBalance cash and complete balance sheets, cash reports and related formsConduct performance reviewsEnforce provincial/territorial liquor legislation and regulationsOrganize and maintain inventoryEnsure health and safety regulations are followedNegotiate arrangements with suppliers for food and other suppliesAddress customers' complaints or concernsProvide customer service

Supervision

16-20 peopleWorking groups

Certificates, licences, memberships, and courses 

Food and beverage server trade certificationCustomer Service Excellence Certificate

Computer and technology knowledge

MS ExcelMS OutlookMS WordPoint of sale system

Security and safety

Criminal record check

Work conditions and physical capabilities

Work under pressureAttention to detailCombination of sitting, standing, walking

Personal suitability

AccurateClient focusDependabilityEfficient interpersonal skillsFlexibilityOrganizedReliabilityTeam playerAbility to multitask

Screening questions

Are you available for the advertised start date?Are you currently legally able to work in Canada?Do you have previous experience in this field of employment?What is the highest level of study you have completed?What is your current field of study?

Experience

3 years to less than 5 years

Health benefits

Disability benefitsHealth care planParamedical services coverageVision care benefits

Financial benefits

Life insurance

Long term benefits

Long-term care insurance

Other benefits

Free parking availableOther benefits

Sherbrooke, QC, Canada


Related job offers

Prepared Foods Clerk

Venez relever de nouveaux défis et partagez votre passion pour l’alimentation avec nos clients! Soyez dans l'action et contribuez à faire la différence lorsque vous servez nos clients. Notre équipe du département des mets charcuterie est...

Sherbrooke

Full-time Bakery Assistant Manager

Titre du poste : Assistant·e gérant·e boulangerie - temps plein Type de poste : Permanent Numéro de la demande : 43253 Bannière : Metro Statut : Temps plein Alimentation Hassan Abbas Inc. - Metro Notre-Dame Est Lieu: 8355 Rue Notre Dame E,...

Montréal
$16.25 per hour

Journalier·ière-concierge

Description de l'entrepriseNotre VillePont-Rouge est située à 20 minutes de Québec, à 20 minutes de l’aéroport, à 50 minutes de Trois-Rivières et à 2 heures de Montréal. Cette ville allie merveilleusement la quiétude et le charme d’une petite ville...

Pont-Rouge
$23.09 to $27.45 per hour

Cuisinier/cuisinière responsable

Description de l'entrepriseQue ce soit pour un premier emploi ou pour faire carrière, joignez-vous à l’équipe Normandin!Normandin, c’est plus qu’un restaurant: c’est une grande famille de 2700 employés avec 50 ans d’histoire.  C’est une entreprise...

Saint-Jean-Port-Joli
$20.19 to $22.05 per hour

Directeur-gérant/directrice-gérante de restaurant

Description de l'entrepriseQue ce soit pour un premier emploi ou pour faire carrière, joignez-vous à l’équipe Normandin!Normandin, c’est plus qu’un restaurant: c’est une grande famille de 2700 employés avec 50 ans d’histoire.  C’est une entreprise...

Saint-Jean-Port-Joli
$48,322.00 to $55,682.00 per year

Préposé/préposée au service alimentaire - st-tite

Description de l'entrepriseLe CIUSSS MCQ, créé au 1er avril 2015, est issu des 12 établissements publics de santé et de services sociaux de cette région sociosanitaire.Il a la responsabilité d’assurer une intégration des soins et services offerts à...