Manager, restaurant

  • Education: Secondary (high) school graduation certificate
  • Experience: 1 year to less than 2 years

Tasks

  • Recruit staff
  • Set staff work schedules
  • Supervise staff
  • Train staff
  • Balance cash and complete balance sheets, cash reports and related forms
  • Provide customer service

Financial benefits

  • Gratuities

Other benefits

  • Free parking available
  • Work Term: Permanent
  • Work Language: French
  • Hours: 30 to 40 hours per week
Apply on this job


Related job offers

Sous-Chef

SOUS-CHEF    Permanent– 30h et + heures/semaine Résidence 45 Nord – Mascouche Travailler...

Responsable de salle à manger

RESPONSABLE DE SALLE À MANGER    Permanent – 30h et + heures/semaine ...

Serveur euse

SERVEUR(EUSE)   Permanent – 30 heures et +/semaine Résidence 45 Nord – Mascouche ...

Serveur euse

SERVEUR(EUSE)   Permanent – environ 12h/semaine Résidence LIZ – Montréal ...

Serveur euse

SERVEUR(EUSE)  Temporaire – 37.5 heures/semaine Résidence Station-Est  – Montréal ...

Responsable de salle à manger

RESPONSABLE DE SALLE À MANGER    Permanent – 40 heures/semaine ...