Cuisinier-ère responsable brunch

Description de l’offre d’emploi

Nous sommes à la recherche d'une personne qui prendra la gestion et l'opération des brunchs le dimanche. Un nouveau service que nous désirons offrir sous peu. La personne sera impliquée dans la mise sur pied du projet et ses idées seront les bienvenues.

 

Établir avec la direction la mise sur pied de brunch le dimanche
Préparer les aliments
Être responsable de l'opération en collaboration avec l'équipe de service.
S'assurer de la qualité

Expérience en cuisine
Gestion des opérations
Être une personne dynamique et pro-active

Langues
  • Français parlé et écrit - Moyen
Formations
  • Diplôme d'études professionnelles (DEP), Alimentation et tourisme - Cuisine
Expérience2 à 3 ans
Compétences
  • Assiduité et ponctualité
  • Capacité d’adaptation
  • Leadership
Tavailleuses et travailleurs expérimentésCette offre d'emploi provient d'un employeur disposé à embaucher des travailleurs expérimentés. Pour plus d'information : Travailleurs expérimentés sur le marché du travail | Gouvernement du Québec (quebec.ca)
Apply on this job

279 Rue Dupont, Pont-Rouge, QC G3H 1P8, Canada
$20.00 per hour

Apply on this job

Related job offers

Food assembly supervisor

Education: No degree, certificate or diploma Experience: Experience an asset Work settingRestaurantTasksEstablish methods to meet work schedulesSupervise and co-ordinate activities of staff who prepare and portion foodTrain staff in job duties,...

Québec
$17.85 per hour

Facilities porter

Education: No degree, certificate or diploma Experience: Will train Health benefitsDental planHealth care planVision care benefitsFinancial benefitsPension planStocks/sharesOther benefitsDeferred Profit Sharing Plan (DPSP)Paid time off...

Montréal
$18.00 to $19.00 per hour

Sous-Chef

SOUS-CHEF    Permanent – 37.5 heures/semaine Résidence Le 22 – Montréal ...

Montréal

Fast food restaurant manager

Education: College/CEGEP Experience: 1 year to less than 2 years TasksDevelop budget to determine cost of food, ingredients, alcohol, kitchen and cleaning suppliesEvaluate daily operations Modify food preparation methods and menu prices according...

Saint-Bruno-de-Montarville
$33.00 per hour

Manager, restaurant

Work Term: Permanent Work Language: French Hours: 30 to 40 hours per week Education: Other trades certificate or diploma Experience: 3 years to less than 5 years Work settingUrban areaTasksEvaluate daily operations Monitor revenues to determine...

Sherbrooke
$26.00 to $33.00 per hour

Barista

Education: Secondary (high) school graduation certificate Experience: 1 to less than 7 months TasksPackage take-out foodPortion and wrap foodsPrepare, heat and finish simple food itemsServe customers at counters or buffet tablesStock refrigerators...

Montréal
$16.50 per hour