This job offer is no longer available

Chef

  • Education: College, CEGEP or other non-university certificate or diploma from a program of 1 year to 2 years
  • Experience: 1 year to less than 2 years
  • or equivalent experience

Tasks

Estimate amount and costs of supplies and food itemsMaintain records of food costs, consumption, sales and inventoryDemonstrate new cooking techniques and new equipment to cooking staffSupervise activities of specialist chefs, chefs, cooks and other kitchen workersCreate new recipesInstruct cooks in preparation, cooking, garnishing and presentation of foodPrepare and cook complete meals and specialty foods for events such as banquetsSupervise cooks and other kitchen staffPrepare and cook food on a regular basis, or for special guests or functionsPrepare and cook meals or specialty foodsRequisition food and kitchen suppliesPlan menus and ensure food meets quality standardsSupervise activities of sous-chefs, specialist chefs, chefs and cooks Work Term: Permanent Work Language: English Hours: 30 to 35 hours per week


Related job offers

Démonstrateurs(trices) culinaires en épicerie

Description de l'entrepriseNuméro de permis de la CNESST : AP-2000974  L’élaboration de stratégies de marketing promotionnel, de marketing sportif, de marketing de proximité ou de marketing expérientielLa création et la gestion d'équipes terrain...

Saint-Jean-sur-Richelieu
$18.00 to $20.00 per hour

Démonstrateurs(trices) culinaires en épicerie

Description de l'entrepriseNuméro de permis de la CNESST : AP-2000974  L’élaboration de stratégies de marketing promotionnel, de marketing sportif, de marketing de proximité ou de marketing expérientielLa création et la gestion d'équipes terrain...

Sainte-Thérèse
$18.00 to $20.00 per hour

Démonstrateurs(trices) culinaires en épicerie

Description de l'entrepriseNuméro de permis de la CNESST : AP-2000974  L’élaboration de stratégies de marketing promotionnel, de marketing sportif, de marketing de proximité ou de marketing expérientielLa création et la gestion d'équipes terrain...

Sainte-Julie
$18.00 to $20.00 per hour

Commis de boulangerie

Description de l'entrepriseMARCHÉ ALIMENTAIREDescription de l’offre d’emploiASSURER LA PRODUCTION POUR LA JOURNÉESERVICE À LA CLIENTÈLERÉCEPTIONNER LA COMMANDEMAINTENIR LE LIEU DE TRAVAIL SÉCURITAIRE ET PROPREREMPLIR LES ÉTALAGES DE...

Baie-Saint-Paul
$16.19 per hour

Commis de cuisine

Description de l'entrepriseMARCHÉ ALIMENTAIREDescription de l’offre d’emploiASSURER LA PRODUCTION POUR LA JOURNÉESERVICE À LA CLIENTÈLE/ SERVICE DE MENURÉCEPTIONNER LA COMMANDEMAINTENIR LE LIEU DE TRAVAIL SÉCURITAIRE ET PROPREPRÉPARATION DES MENUS...

Baie-Saint-Paul
$16.19 per hour

Caissier/caissière de cafétéria

Description de l'entrepriseFondée depuis 1967, Buffet Nico inc., une entreprise familiale œuvre dans le domaine de l’alimentation,  que ce soit dans le milieu scolaire,  industriels, ou édifices à bureaux, offre un service complet pour des...

Saint-Tite
$16.35 per hour