Manager, restaurant

  • Education:
  • Expérience:

Education

  • Secondary (high) school graduation certificate
  • or equivalent experience

Tasks

  • Monitor staff performance
  • Plan and organize daily operations
  • Recruit staff
  • Set staff work schedules
  • Supervise staff
  • Train staff
  • Conduct performance reviews
  • Organize and maintain inventory
  • Ensure health and safety regulations are followed
  • Participate in marketing plans and implementation
  • Address customers' complaints or concerns
  • Provide customer service
  • Plan, organize, direct, control and evaluate daily operations

Supervision

  • More than 20 people

Work conditions and physical capabilities

  • Fast-paced environment
  • Work under pressure
  • Tight deadlines
  • Physically demanding
  • Combination of sitting, standing, walking

Personal suitability

  • Dependability
  • Flexibility
  • Team player
  • Ability to multitask

Experience

  • 1 year to less than 2 years

Health benefits

  • Dental plan
  • Health care plan

Support for newcomers and refugees

  • Recruits newcomers and/or refugees who were displaced by a conflict or a natural disaster (for example: Ukraine, Afghanistan, etc.)
  • Supports newcomers and/or refugees with foreign credential recognition

Support for youths

  • Offers on-the-job training tailored to youth

Support for Indigenous people

  • Provides cultural competency training and/or awareness training to all employees to create a welcoming work environment for Indigenous workers

Supports for visible minorities

  • Applies hiring policies that discourage discrimination against members of visible minorities (for example: anonymizing the hiring process, etc.)
  • Durée de l'emploi: Permanent
  • Langue de travail: Français
  • Heures de travail: 40 hours per week
Apply on this job

Trois-Rivières, QC, Quebec, Canada
$50,000.00 per year

Apply on this job

Related job offers

Gérant boulanger-pâtissier/boulangère-pâtissière d'épicerie

Description de l’offre d’emploiLe gérant de rayon a le mandat d’accroître les ventes et de maximiser les profits. Il effectue l'approvisionnement et la mise en marché de son rayon de façon à optimiser la qualité des produits et services demandés...

Normandin
$20.00 to $24.00 per hour

Serveur/serveuse

Description de l’offre d’emploiLe Steak House Pont-Rouge agrandit son équipe de service, en raison de l'augmentation de l'achalandage.Voici les tâches que tu auras à faire :Assurez un service aux tables complet de l'accueil des clients jusqu'à la...

Pont-Rouge
$13.50 to $15.00 per hour

Shift manager - fast food restaurant

Durée de l'emploi: Permanent Langue de travail: Français Heures de travail: 40 hours per week Education: Expérience: EducationNo degree, certificate or diplomaWork site environmentOdoursWork settingOn-site customer serviceFast food outlet or...

Sherbrooke
$16.60 per hour

Cuisinier/cuisinière

Description de l'entrepriseOpérant depuis 2014, L'Auberge Château Lamontagne fait vivre une expérience nature et gourmande hors du commun à ses clients. Que ce soit pour la table, l’hébergement, la découverte, le plein‑air, la chasse ou la pêche,...

Sainte-Anne-des-Monts
$20.00 to $22.00 per hour

Préposé au remplacement - transformation des aliments et boissons (a. lassonde inc.)

Description de l’offre d’emploiPrincipales fonctions: Effectuer les remplacements de pauses et repas sur différentes lignes de production; Travailler au classage; Compléter les rapports de production; Effectuer des travaux d’entretien général...

Préposé/préposée à l'entretien ménager - ae

Description de l'entrepriseLe CIUSSS MCQ, créé au 1er avril 2015, est issu des 12 établissements publics de santé et de services sociaux de cette région sociosanitaire.Il a la responsabilité d’assurer une intégration des soins et services offerts à...