Cuisinier/cuisinière de casse-croûte

Description de l’offre d’emploi
  • Préparer et servir les repas dans un contexte de camping, en veillant à la qualité et à la présentation des plats.
  • Assurer le bon fonctionnement de la salle à manger, en veillant à la propreté de son lieu de travail et à la sécurité alimentaire en respectant au quotidien les règles d'hygiène édictée par le MAPAQ et au confort du Client.
  • Produire du pain à l’aide du pétrin et respecter les consignes d’utilisation et de sécurité du matériel mis à sa disposition.
  • Préparer et conditionner les repas à emporter pour les campeurs qui le souhaitent.
  • Prendre en charge l'accueil et l'installation des campeurs en début et en fin de saison, 
  • Effectuer toutes les tâches supplémentaires nécessaires au bon fonctionnement de la cuisine et les services du Camping.
Langues
  • Français parlé et écrit - Moyen
Formations
  • Diplôme d’études secondaires (DES)
ExpérienceUn atout
Compétences
  • Assiduité et ponctualité
  • Capacité à travailler en équipe
  • Respect des normes et règlements
Tavailleuses et travailleurs expérimentésCette offre d'emploi provient d'un employeur disposé à embaucher des travailleurs expérimentés. Pour plus d'information : Travailleurs expérimentés sur le marché du travail | Gouvernement du Québec (quebec.ca)
Apply on this job

72 Rue Chouinard, Pointe-Lebel, QC G0H 1N0, Canada
$18.00 per hour

Apply on this job

Related job offers

Food assembly supervisor

Education: No degree, certificate or diploma Experience: Experience an asset Work settingRestaurantTasksEstablish methods to meet work schedulesSupervise and co-ordinate activities of staff who prepare and portion foodTrain staff in job duties,...

Québec
$17.85 per hour

Facilities porter

Education: No degree, certificate or diploma Experience: Will train Health benefitsDental planHealth care planVision care benefitsFinancial benefitsPension planStocks/sharesOther benefitsDeferred Profit Sharing Plan (DPSP)Paid time off...

Montréal
$18.00 to $19.00 per hour

Sous-Chef

SOUS-CHEF    Permanent – 37.5 heures/semaine Résidence Le 22 – Montréal ...

Montréal

Fast food restaurant manager

Education: College/CEGEP Experience: 1 year to less than 2 years TasksDevelop budget to determine cost of food, ingredients, alcohol, kitchen and cleaning suppliesEvaluate daily operations Modify food preparation methods and menu prices according...

Saint-Bruno-de-Montarville
$33.00 per hour

Manager, restaurant

Work Term: Permanent Work Language: French Hours: 30 to 40 hours per week Education: Other trades certificate or diploma Experience: 3 years to less than 5 years Work settingUrban areaTasksEvaluate daily operations Monitor revenues to determine...

Sherbrooke
$26.00 to $33.00 per hour

Barista

Education: Secondary (high) school graduation certificate Experience: 1 to less than 7 months TasksPackage take-out foodPortion and wrap foodsPrepare, heat and finish simple food itemsServe customers at counters or buffet tablesStock refrigerators...

Montréal
$16.50 per hour