Kitchen helper

  • Education: Secondary (high) school graduation certificate
  • Experience: 1 year to less than 2 years

Tasks

  • Bring clean dishes, flatware and other items to serving areas and set tables
  • Clean and sanitize items such as dishwasher mats, carts and waste disposal units
  • Clear and clean tables, trays and chairs
  • Operate dishwashers to wash dishes, glassware and flatware
  • Place dishes in storage area
  • Replenish condiments and other supplies at tables and serving areas
  • Sanitize and wash dishes and other items by hand
  • Scour pots and pans
  • Keep records of the quantities of food used
  • Package take-out food
  • Portion and wrap foods
  • Prepare, heat and finish simple food items
  • Serve customers at counters or buffet tables
  • Stock refrigerators and salad bars
  • Use manual and electrical appliances to clean, peel, slice and trim foodstuffs
  • Clean and sanitize kitchen including work surfaces, cupboards, storage areas, appliances and equipment
  • Handle and store cleaning products
  • Receive, unpack and store supplies in refrigerators, freezers, cupboards and other storage areas
  • Remove kitchen garbage and trash
  • Sharpen kitchen knives
  • Sweep, mop, wash and polish floors
  • Wash, peel and cut vegetables and fruit

Work conditions and physical capabilities

  • Physically demanding
  • Repetitive tasks
  • Standing for extended periods
  • Work under pressure
  • Attention to detail

Personal suitability

  • Efficient interpersonal skills
  • Reliability
  • Team player
  • Ability to multitask
  • Dependability
  • Positive attitude
  • Work Term: Permanent
  • Work Language: French
  • Hours: 40 hours per week
Apply on this job

La Baie, QC G7B 2P4, Canada
$16.10 per hour

Apply on this job

Related job offers

Cuisinier

CUISINIER(ÈRE)   Permanent – 35heures/semaine Résidence Les Jardins du Campanile – Ville...

Shawinigan

Sous-Chef- Gastronomie & Hôtellerie de luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : selon expérience Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client, prestigieux...

Directeur de salle à manger/ Restaurant reconnu & à fort achalandage - Rive Sud (AP)

Lieu : Granby Statut : Temps plein, Permanent Horaire : Soirs, week-ends et jours fériés Notre client, un restaurant renommé situé au cœur de Granby, réputé pour offrir une expérience culinaire authentique et raffinée recherche un(e) Gérant(e) de...

Agent·e de Réception – Hôtellerie de Luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : 23$/h-25$/h Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client, prestigieux hôtel 5...

Chef.fe de cuisine – Brasserie haut de gamme | Montréal (AP)

Mode : Présentiel Horaire : 50-55h/semaine flexible Statut : Permanent   Lieu : Centre-ville Montréal Salaire : 80$k (+bonus) Tu es reconnu.e pour ton leadership en cuisine, ton efficacité opérationnelle et ton amour des produits bien travaillés ?...

Maître d’Hôtel – Hôtellerie de Luxe (AP)

Horaire : Flexible (incluant soirs, weekends et jours fériés) Temps plein, permanent Lieu : Montréal (établissement 5★) Salaire : 60 000$ - 75 000$ + pourboires Langues : Français et anglais obligatoires (clientèle internationale) Notre client,...